placeholder

Werken als verpleegkundige

Vacatures verpleegkundige

Kom jij werken bij XTRN?

Solliciteer direct!

Werken als verpleegkundige

Er zijn maar weinig banen zo veelzijdig als die van de verpleegkundige. Zoek jij een baan in de zorg waarbij iedere dag anders is en waarbij je een zeer verantwoordelijke functie hebt? Verpleegkundigen ondersteunen patiënten en andere hulpbehoevenden in perioden van ziekte of andere ongemakken. Met jouw sociale vaardigheden weet je hier op de juiste manier mee om te gaan en precies de zorg te bieden die nodig is. 

Verpleegkundige via XTRN

Jouw droombaan vind je bij  XTRN: dé partner in de zorg. Wij  werken met toonaangevende organisaties in de gezondheidszorg. Zo ondersteunen wij  zorginstellingen, ziekenhuizen, huisartsenparktijken en huisartsenposten als verbindende factor. Om jouw kwaliteiten helemaal tot hun recht te laten komen, zullen wij  jou  tot in de puntjes voorbereiden op jouw  nieuwe functie. 

Voordelen van werken via XTRN

Als je via XTRN aan de slag gaat als verpleegkundige, kom je bij ons in dienst. Werken via XTRN biedt jou extra voordelen:

 • Flexibele werktijden; je werkt wanneer en hoelang jij dat wilt
 • Een goed salaris dat hoger uitvalt dan het cao-niveau
 • Uitstekende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Meer zekerheid ten opzichte van werken op uitzendbasis
 • Een interessante werkomgeving waar geen dag hetzelfde is

Wij hebben daarnaast poolauto’s beschikbaar voor parttimers en bieden eventueel de optie van een leaseauto voor fulltime medewerkers.

Met welke opleiding word je verpleegkundige?

Om aan het werk te gaan als verpleegkundige kun je twee opleidingen volgen, zowel op mbo-niveau als op hbo-niveau. De opleiding tot verpleegkundige is hoe dan ook erg breed, waardoor je aan het werk kunt in het ziekenhuis, maar bijvoorbeeld ook in de geestelijke gezondheidszorg of de verstandelijke gehandicaptenzorg. 

Verpleegkundige MBO

De niveau 4 opleiding mbo Verpleegkundige duurt vier jaar en leert je dagelijkse begeleiding en zorg te bieden aan patiënten in diverse situaties. Met je mbo-diploma op zak kun je in alle zorgsectoren werken als verpleegkundige. 

Verpleegkundige hbo

Tijdens de hbo-opleiding tot verpleegkundige leer je specifieke zorgvragen te analyseren en de behandeling daarop af te stemmen. Na het afronden van je opleiding schrijf je jezelf in bij het BIG-register. Hiermee toon je aan dat je erkend bent in het bieden van deskundige zorg. 

Waar kun je terechtkomen als verpleegkundige?

Verpleegkundigen werken op allerlei plekken binnen verschillende sectoren van de gezondheidszorg. Dankzij de veelzijdigheid van het beroep is er altijd wel vraag naar verpleegkundigen, waardoor de kans op een baan groot is. XTRN zet zorgondersteuners in bij onder andere speciale projecten en  personeelstekorten  in bijvoorbeeld de volgende instellingen: 

 • Gespecialiseerde afdelingen in het ziekenhuis
 • Eerste hulp
 • Polikliniek
 • Verpleeghuis
 • Verstandelijk gehandicaptenzorg
 • Geestelijke gezondheidszorg
 • GGD
 • Jeugdzorg
 • Thuiszorg
 • Sociaal werk

Hoe ziet de baan van een verpleegkundige eruit?

Als verpleegkundige ben je inzetbaar op heel veel plaatsen. Deze baan vraagt veel flexibiliteit en biedt daardoor ook enorm veel afwisseling. Er zijn een groot aantal disciplines binnen de verpleegkunde. Of je nu in een ziekenhuis werkt of in een woonzorgcentrum, met ouderen of met kinderen: geen dag (of nacht!) is hetzelfde. 

Je werkzaamheden kunnen uiteenlopen van het toedienen van medicijnen en het aanbrengen van infusen tot het ondersteunen van patiënten bij algemene dagelijkse levensbehoeften. 

Interesse?

Wil je meer weten over het werken als verpleegkundige of over andere vacatures? Neem dan  contact  op met ons via  085 0185 172  of door ons te mailen op  werken@xtrn.nl. Wij  helpen je graag op weg naar jouw ideale baan! 

Bekijk hieronder alle verpleegkundige vacatures

Verpleegkundige
Niveau:
MBO
Dienstverband:
Parttime
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op
Verpleegkundige
Niveau:
MBO-4
Dienstverband:
Parttime / Fulltime / ZZP
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op
Verpleegkundige
Niveau:
HBO
Dienstverband:
Partttime
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op
Verpleegkundige
Niveau:
HBO
Dienstverband:
Fulltime
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op