Tragist

Werken als triagist

Vacatures triagist

Kom jij werken bij XTRN?

Solliciteer direct!

Werken als triagist

Op zoek naar een afwisselende functie met een grote dosis verantwoordelijkheid? Ben je goed bestand tegen stressvolle situaties en de hectiek van de huisartsenpost (HAP)? Als triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten en beoordeel je snel en correct de urgentie van zorgvragen. Daarnaast geef je adviezen en plan je indien nodig een consult in. Hierbij staan de veiligheid van de patiënt en de omgeving altijd centraal.

Word triagist via XTRN

Bij XTRN vind jij binnen no time jouw droombaan als triagist. Wij zijn de schakel tussen jou en onze partners in de zorg, zodat jouw kwaliteiten het best benut worden. XTRN werkt als onderaannemer in de zorg. Doordat wij alles weten van de huisartsenposten, huisartspraktijken, ziekenhuizen en zorginstellingen waar wij mee werken, bereiden wij jou optimaal voor op jouw nieuwe functie.

De voordelen van werken via XTRN

Werken als triagist via XTRN houdt in dat je in dienst komt van XTRN. Hiermee profiteer je van de volgende voordelen:

  • Meer zekerheid dan werken op uitzendbasis
  • Uitstekend salaris: hoger dan cao-niveau
  • Flexibele werktijden: werken waar en wanneer jij wilt
  • Interessante werkomgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Bovendien kunnen onze parttime medewerkers reizen met onze poolauto’s en bieden wij onze fulltime werknemers eventueel de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle vacatures voor meer informatie over de functies of neem contact met ons op. Ons enthousiaste team staat je graag te woord! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur via 085 0185 172 of per e-mail via werken@xtrn.nl.

Verschillende triagist vacatures

Op het gebied van triage is XTRN dé specialist voor het inzetten van zorgondersteuning in geval van personeelstekorten en andere projecten. Je solliciteert via ons voor de volgende functies:

  • Junior triagist
  • Gediplomeerd triagist
  • Triagist in opleiding

Welke opleiding heb ik nodig om te werken als triagist?

Er gelden verschillende eisen voor het werken als triagist, afhankelijk van de specifieke functie waarop je solliciteert. Om triagist in opleiding te worden gelden bijvoorbeeld andere voorwaarden dan voor junior triagisten. Wij leggen je graag meer uit over de verschillende opleidingen voor het beroep triagist.

Mbo Doktersassistent

De mbo niveau 4 opleiding tot doktersassistent duurt 3 of 4 jaar. Tijdens je studie doe je praktijkervaring op door middel van stages. Na je opleiding kun je ervoor kiezen een specialisatie te behalen.

Mbo Verpleegkundige niveau 4

Als verpleegkundige niveau 4 ben je gekwalificeerd om in alle takken van verpleging en zorg te werken. Na het behalen van je diploma kun je worden opgenomen in het BIG-register.

HBO SPH, SPV of HBO-V

Ben je afgestudeerd op hbo-niveau in de richting van zorg en verpleegkunde? Of zoek je als geneeskundestudent een bijbaan voor naast je studie? Check dan snel onze interessante vacatures voor triagist.

Specialisatie triagist

Heb je al enkele jaren werkervaring opgedaan als verpleegkundige of als doktersassistent? Dan kun je je specialiseren in triage. De opleiding voor triagist volg je bij een opleidingsinstituut of bij een geaccrediteerde huisartsenpost.

Hoe ziet de baan van een triagist eruit?

Geen dag is hetzelfde in de meldkamer van de huisartsenpost. Patiënten kloppen bij de huisartsenpost aan met klachten die niet kunnen wachten. Dit is 's nachts, in het weekend en zelfs op feestdagen. Met jouw expertise zorg je er als triagist voor dat patiënten de juiste hulp krijgen en acute zorgvragen snel opgelost worden. Dit doe je door de hulpvraag op de juiste manier te beoordelen en vervolgacties te bepalen.

Ik voldoe niet aan de functie-eisen van triagist. Kan ik toch solliciteren?

Om als triagist te werken moet je de opleiding tot triagist volgen of na je studie een specialisatie behalen. Solliciteer je naar de functie van triagist in opleiding, dan loop je eerst met een gediplomeerde triagist mee om uiteindelijk je specialisatie te behalen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie ontvangen over het werk als triagist of over onze vacatures? Neem contact met ons op via 085 0185 172 of per e-mail via werken@xtrn.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

 

Bekijk hieronder alle triagist vacatures

Triagist in opleiding
Niveau:
HBO
Dienstverband:
Parttime / Fulltime
Locatie:
Noord - Holland / Utrecht
Neem contact op
Junior triagist | HAP
Niveau:
HBO
Dienstverband:
Parttime
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op
Triagist | HAP
Niveau:
HBO
Dienstverband:
Parttime
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op
Junior triagist | HAP
Niveau:
MBO-4 / Triage diploma
Dienstverband:
Parttime / Fulltime / ZZP
Locatie:
Noord-Holland / Utrecht
Neem contact op