Over XTRN

Over XTRN

Geen uitzender of detacheerder, maar een partner in de zorg

Neem direct contact op voor meer informatie

Neem contact op
Over Xtrn

XTRN, dé partner in de zorg

XTRN is gespecialiseerd in externe personeelsoplossingen in de zorg en werkt als onderaannemer in de zorg. Onze gediplomeerde professionals zijn direct inzetbaar om u te ondersteunen en te adviseren bij complexe zorgvragen of bij (tijdelijk) personeelstekort. 

Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardige partner op het gebied van externe personele ondersteuning in de zorg. Wij  adviseren en ondersteunen, en indien nodig organiseren en managen wij  het gehele externe inhuurproces voor onze partners. 

Wij  ondersteunen onze partners in tijden van grote personeelsschaarste met onze eigen gediplomeerde zorgprofessionals. Wij  nemen uw werk gedeeltelijk uit handen, waardoor u rustig de tijd heeft om uw tekorten aan te vullen. 

XTRN wil  de verwachtingen van haar opdrachtgevers overtreffen. Dit willen wij iedere dag en bij elke opdrachtgever. Daarom bieden wij een formule die verder gaat dan alleen mensen uitzenden en detacheren.  

People first

Bij Xtrn staan onze professionals centraal

In een sector waarin er een groot tekort is aan goed personeel en een hoge werkdruk, vinden wij  het belangrijk om extra aandacht te besteden aan onze professionals. Wij  vinden vrijheid en de (mentale) gezondheid van onze mensen erg belangrijk en geven onze mensen waar wij  kunnen ook de tools om werk, rust en privé in balans te houden. 

over xtrn
placeholder

KERNWAARDEN

  • ​Wij dragen zorg voor onze medewerkers.
  • Wij hebben passie voor onze opdrachtgevers.
  • Wij maken onze beloftes waar.

AAN DE SLAG!   

Laat XTRN voor uw organisatie aan de slag gaan en kom in contact met onze deskundige, ervaren en discrete zorgverleners. Neem  contact  op met ons via  085 0185 172, via onderstaand contactformulier,  of door ons te mailen op  info@xtrn.nl. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Wij  helpen u graag om de juiste match te maken!