Beveiliger bij een station
XTRN

Beveiliging

Zorgbeveiliging is een vak apart. Eersteklas zorg is immers gebaat bij een veilige en rustige omgeving, bij mensen die begrijpen wat er gevraagd wordt in de zorg. Niet alleen op de groepen, ook daarbuiten. Onze beveiligers meten daarom met menselijke maten.

De beveiliging van zorglocaties, -panden en -terreinen vraagt om specifieke capaciteiten. Om gediplomeerde beveiligers die weten hoe te handelen in situaties die zich voor kunnen doen in de zorg. Onze beveiligers zorgen voor de veiligheid van zowel cliënten als medewerkers op een locatie. Rust, ondersteuning en continuïteit; dat is het hogere doel.

Schakel XTRN in
XTRN

Vervoer

Net als zorgbeveiliging is zorgvervoer een vak apart. Veiligheid en rust zijn voorwaarden voor een comfortabele rit voor alle inzittenden. Onze chauffeurs kennen de doelgroep, weten hoe te handelen en raken niet in paniek bij vertoond (probleem) gedrag.

We verzorgen het vervoer van onder meer cliënten in de GGZ, jeugdzorg en dagbesteding. Daarnaast kunnen we het vervoer regelen in het geval van zorgverlof of bij privé-afspraken. We werken zoveel mogelijk met vaste chauffeurs en bekende gezichten.

Schakel XTRN in
XTRN GGZ vervoer